Vuoden puu

Viime vuoden alussa ajattelin, että kirjoitanpa kerrankin hartaasti valmistellun blogi-postauksen. Ajattelin ottavani kuvan kerran kuussa keittiön ikkunasta näkyvästä puusta. Melkein onnistuin, mutta pakko myöntää, että ei ihan joka kuukausi muistanut ikuistaa joka päiväistä näkymää. Tässä kuitenkin ote vuoden kierrosta Bulgariassa yhden puun kertomana. Muuten tämä vastaa mielestäni aika hyvin todellisuutta, mutta helmikuun kaltaista näkymää on paljon enemmän kuin kuvia, hedelmien kypsymisen aikaan ei kuvaa tullut napattua ja lumi ulkona toi jotenkin kuvan ottamisen mieleen. Näin kaksi lumikuvaa, todellisuus olisi ehkä yksi lumikuva vuodessa. Näin ne vuodet vierii.

 

Tammikuu

Maaliskuu

Huhtikuu

Heinäkuu

Elokuu

Syyskuu

 

Marraskuu

 

Joulukuu

 

 

Post navigation

Vastaa

Kirjaudu käyttäen SOME-kanavia :
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.