Kiinostaisiko ryhmämatka Bulgariaan?

Bulgarian opintomatka 8.-12.5.2018 –   
kristillistä historiaa, kulttuuria, seurakuntavierailuja ja lähetystyöntekijöiden tapaaminen

Alustava ohjelma:

Ti 8.5. Helsinki-Vantaa lentoasema, terminaali 2, tapaaminen 15.30. Lento Hki-Burgas 17.00 – 20.05.
Bussimatka Bulgarian Mustanmeren kauniille rannalle Aronia beach -hotelliin, jossa iltapala.

Ke 9.5. Aamupala hotellissa, Nessebarin kävelykierros tutustuttaa meidät alueen Mustanmeren rannikon historiaan. Yhteinen lounas hotellissa. Bussimatka Peshteraan hotelliin (Family hotel and spa), jossa päivällinen. Iltakirkko.

To 10.5. Hotelliaamupalan jälkeen retki Snezhankaan, yhteen Bulgarian upeimmista tippukiviluolista. Vierailu ja lounas lähetystyöntekijöiden luona. Vapaa-aikaa ja bussimatka Plovdivin kaupunkiin (Euroopan kulttuuripääkaupunki 2019), jossa päivällinen Hotel Leipzigissa.

Pe 11.5.Hotelliaamupalan jälkeen bussimatka vuoristoon Asenovgradin keskiaikaiseen linnaan, upeaan Bachkovon luostariin, jossa lounas, sekä Krushevon kylään seurakuntavierailulle. Paluu Plovdiviin Hotel Leipzigiin, jossa päivällinen.

La 12.5. Hotelliaamupalan jälkeen tutustumista Plovdivin kaupungin monituhatvuotiseen historiaan. Retkilounas ja bussimatka Mustallemerelle Burgasiin. Vapaa-aikaa ja yhteinen päivällinen. Burgasin lentokentälle klo 20. Lento Burgas-Hki 21.55 – 0.45

Matkan hinta 690 euroa 11.11. mennessä ilmoittautuneille (Sen jälkeen 740 euroa, opisk.alennus 40 euroa.) Hinta sisältää lennot, opastetut bussiretket, hotelliyöpymiset 2hh, aamupalat sekä ohjelmaan merkityt lounaat ja päivälliset.  Lisätietoja ja ilmoittautumiset timo.tuikka(at)sekl.fi, 044 5651391. Matkanjärjestäjänä KL-opisto yhteistyössä Etelä-Savon KL-piirin kanssa. Matkanjohtajina Reino Saarelma ja Timo Tuikka.

Vastaa

Kirjaudu käyttäen SOME-kanavia :
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.